"Oh, pistacije...Ja sem njihova velika oboževalka. Da pa nebi pojedla čisto vseh kar na enkrat, sem se odločila, da jih preizkusim v teh piškotkih...Božanski in hrustljavi ;)...Poleg tega je tu še kokos, kateri se prav čedno poda pistaciji ;)"
Sestavine:
– 100g svinjske masti
– 100g svinjske masti
– 100g masla
– 2 jajci
– vanilin sladkor
– 150g sladkorja
– žlička sode bikarbone
– 30g pšeničnega zdroba
– 200g moke
– 100g pistacij
– 80g kokosove moke
Jajca, sladkor in vanilin sladkor penasto vmešamo. Dodamo maslo in svinjsko
mast. Nato še gres, kokosovo moko in ostale sestavine. Zgnetemo v testo in ga
zavijemo v folijo. Pustimo v hladilniku počivati približno 1-2 uri. Narežemo na
½ cm debeline in jih polagamo na pekač. Pečemo pri 200C približno toliko, da
lepo zarjavijo (ne preveč).
Ni komentarjev:
Objavite komentar